ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ANŽELOGAR

Προεδρικό Μέγαρο, 3 Νοεμβρίου 2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας Δρ. Anže Logar. Στη συνομιλία τους έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων των δύο χωρών και στη στενή συνεργασία σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε, επίσης, τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας προς τη Σλοβενία, όχι μόνο σε επίπεδο εταίρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμάχων στο ΝΑΤΟ, αλλά και σε καθαρά διμερές πολιτικό επίπεδο.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την απόλυτη ταύτιση της Ελλάδας με τις προτεραιότητες της Σλοβενικής Προεδρίας της ΕΕ, που συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: «Μαζί. Δυνατοί. Ευρώπη», ενώ επεσήμανε τη σημασία της συμμετοχής της Σλοβενίας στις εργασίες της Συνόδου των Ευρωπαϊκών Μεσογειακών Χωρών, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Στη συνάντηση ήταν παρών ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ