Η Βιέννη θα φιλοξενήσει τον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision – Η αυστριακή πρωτεύουσα επιλέχθηκε από τον Οργανισμό Παραγωγής ORF και την EBU για να φιλοξενήσει τον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο του 2026

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου στο Wiener Stadthalle και οι Ημιτελικοί νωρίτερα την ίδια εβδομάδα, την Τρίτη 12 Μαΐου και την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Μια ολόκληρη εβδομάδα δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθεί γύρω από τον Διαγωνισμό στη Βιέννη, με περισσότερες λεπτομέρειες να θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ