ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πάνω από 50 τόνοι βοήθειας για τη Θεσσαλία – Αύριο στις πληγείσες περιοχές

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τη συλλογή βοήθειας, με σκοπό την υποστήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

Το πρώτο μέρος της βοήθειας που συγκεντρώθηκε αναχωρεί αύριο (16/09) το πρωί με προορισμό την περιοχή του Παλαμά. Όπως ανέφερε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης, πρόκειται για πάνω από 50 τόνους εμφιαλωμένων νερών και για έξι φορτηγά με τρόφιμα και είδη βρεφικής και ατομικής φροντίδας.

Η συλλογή της βοήθειας συνεχίζεται στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης καθ’ όλο το 24ωρο.
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ