Ομιλία Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στα μέλη της ΠΟΞ στα πλαίσια της Philoxenia

    Αθήνα,10 Νοεμβρίου 2023

«Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί και αλλάζει, εξελίσσεται, προσαρμόζεται, ανοίγει καινούργιους δρόμους. Ένας νέος κύκλος ανάπτυξης ξεκινάει, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, το μέτρο και την ισορροπία». 

Αυτό επεσήμανε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας της εκεί για τα εγκαίνια της 38ης Philoxenia. 

Επίσης ανέφερε πως, σε αυτή τη νέα εποχή, η ελληνική ξενοδοχία μπορεί να πρωταγωνιστήσει, χάρη στην πείρα, τη διορατικότητα και την αυθεντικότητα που εμφανίζει διαχρονικά. 

Επιπρόσθετα, η Όλγα Κεφαλογιάννη μετέφερε στους ξενοδόχους τα θετικά μηνύματα που εισέπραξε κατά τη διάρκεια της World Travel Market στο Λονδίνο και τόνισε πως μέσα από τις συναντήσεις με tour operators και αεροπορικές εταιρείες, υπήρξαν διαβεβαιώσεις για αξιοσημείωτη αύξηση του πτητικού έργου. 

Αναφερόμενη στη νέα στρατηγική για τον ελληνικό τουρισμό, που θα αναπτύξει και κατά την ομιλία της στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia το βράδυ της Παρασκευής, η υπουργός μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται από σήμερα στον τουρισμό, πυρήνας του οποίου θα είναι η βιωσιμότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο, στις τοπικές κοινωνίες και στο φυσικό περιβάλλον. 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ