Δήλωση Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», για να εμβολιαστεί κατά της COVID-19.

Μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού, ο Υπουργός Υγείας συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το εμβόλιο είναι ελευθερία. Δεν είναι μόνο ζήτημα Δημόσιας Υγείας, είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής.

Χαίρομαι που βλέπω ότι πολίτες, πολιτικοί, όλη η ελληνική κοινωνία, με ομοψυχία προχωρούν σε αυτή την υπεύθυνη στάση, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε το παράδειγμα, να εμβολιαστούμε και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Το εμβόλιο είναι ασφαλές, θα είναι για όλους τους Έλληνες πολίτες, θα μας βοηθήσει, μαζί όμως με τα μέσα ατομικής προστασίας, μαζί με τη φροντίδα για τις ευπαθείς ομάδες και με την προσοχή που πάντα πρέπει να επιδεικνύουμε».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook