Σημαντικές πρωτιές για την Ελλάδα στα αμερικανικά βραβεία Global Traveller. Νέες διακρίσεις της Ελλάδας στις ΗΠΑ

Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, φέρουν για μία ακόμη φορά την Ελλάδα και την Σαντορίνη στο προσκήνιο της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς , παρά τη διεθνή τουριστική ύφεση ελέω πανδημίας.

Στις 14 Δεκεμβρίου και σε διαδικτυακή διοργάνωση απονομής των βραβείων Global Traveller της FXExpress 2020, η Ελλάδα:

  • Αναδείχθηκε για πρώτη φορά αγαπημένος τουριστικός προορισμός διεθνώς, απότους αναγνώστες του δικτυακού περιοδικού trazeetravel.com επονομασμένοι και Trazees.
  • Έλαβε την δεύτερη θέση προτίμησης στη κατηγορία Καλύτερος Γαμήλιος Προορισμός, μετά την Ταϊτή και πριν τα νησια Cook.

Στην ίδια διοργάνωση:

  • Η Σαντορίνη διακρίθηκε για 7η κατά σειρά φορά ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και τιμήθηκε με το βραβείο Best Island in Europe των βραβείων Leisure Lifestyle Awards

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ Δημήτρης Φραγκάκης: «Οι νέες διακρίσεις της χώρας μας, αυτή την φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της υψηλής θέσης προτίμησης που κατέχει η Ελλάδα ως προορισμός στο εξωτερικό. Είναι όμως και ένα ενθαρρυντικό σημάδι, ενόψει του 2021, έτος κατά το οποίο θα ξεκινήσει σταδιακά η ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού. Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η χώρα μας θα προβάλλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στις διεθνείς αγορές. Ειδικά οι ΗΠΑ αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για την χώρα μας διαχρονικά, αλλά και ειδικά ενόψει της νέας σεζόν, ο ΕΟΤ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο προβολής με αιχμή του δόρατος το γραφείο του Οργανισμού στις ΗΠΑ το οποίο ενισχύεται και αναλαμβάνει ενεργότερο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των βραβείων και το διεθνές κοινό που τίμησε την Ελλάδα για μία ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη του».

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια εταιρεία, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στο τεύχος Δεκεμβρίου του GlobalTraveller και θα αναρτηθούν στους ιστοτόπους: globaltravelerusa.com, trazeetravel.comwebfamily.com. Η Υπηρεσία του ΕΟΤ στις ΗΠΑ παρέλαβε ήδη το βραβείο του διαδικτυακού περιοδικού Trazee Travel.

INFO:

H διοργάνωση FXExpress 2020, συγκέντρωσε -λόγω των συνθηκών- σε ενιαία διαδικτυακή σύνδεση:

  • Τα 17α Ετήσια βραβεία GT Tested Reader Survey,
  • Τα 8α Leisure Life Style Awards,
  • Τα 6α βραβεία The Trazees ( trazeetravel.com),
  • Το 3ο Wherever Award (Family.com) και την
  • Wine on the Wines Airline Wine Survey

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.trazeetravel.com/celebrate-the-best-in-travel-as-voted-by-our-millennial-readers/

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ