Accounting Awards 2020: οι ηγέτες των Συμβουλευτικών και Λογιστικών υπηρεσιών δείχνουν το μέλλον του κλάδου! Deloitte, Φοβερά Προστασία, BSS, DataCommunication, EpsilonNet, Fourlis και Kleemann οι μεγάλοι νικητές

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν οι νικητές των πρώτων AccountingAwards 2020. Σε μια ιδιαίτερα βεβαρημένη χρονιά για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, και παρά τις αντιξοότητες, οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών, αλλά και οι οικονομικές διευθύνσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην πρώτη διοργάνωση των βραβείων, έδειξαν με τις καλές πρακτικές τους, όχι μόνο ότι το επίπεδο των υπηρεσιών παραμένει υψηλό, αλλά και ότι το μέλλον του κλάδου στη χώρα μας είναι λαμπρό.

Οι υποψηφιότητες, κατά γενική ομολογία της κριτικής επιτροπής που κλήθηκε να τις αξιολογήσει, παρουσίασαν το εύρος, την καινοτομία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις οικονομικές διευθύνσεις τους.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κύριος Γιώργος Βενιέρης (τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ, τ. Πρύτανης ΟΠΑ), με αφορμή τη βράβευση, είπε μεταξύ άλλων ότι «Η διάκριση στα AccountingAwards, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια μικρή νίκη και μια στοιχειώδης αναγνώριση του έργου εκείνων που μοχθούν καθημερινά με στόχο την Οικονομική Αριστεία. Ειδικά σε μια χρονιά όπως το 2020, η βράβευση έρχεται ως μια ένεση αισιοδοξίας, από αυτή που χρειαζόμαστε όλοι μας.»

Στα highlights της βράβευσης για το 2020:

HKleemannHellas αναδεικνύεται ως «Οικονομική Διεύθυνση της Χρονιάς»

Platinum βραβεία κερδίζουν στους αντίστοιχους πυλώνες οι εταιρείες:

Η Deloitte στον πυλώνα «Λογιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες»

Η Data Communication στον πυλώνα «Προμηθευτές Υπηρεσιών και Υποδομών»

Η Fourlis AE Συμμετοχών στον πυλώνα «Οικονομικές Διευθύνσεις Εταιρειών»

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις των εταιρειών EpsilonNet, BSS και Φοβερά Προστασία, οι οποίες απέσπασαν κορυφαίες βραβεύσεις στις κατηγορίες όπου διαγωνίστηκαν.

Χρυσά βραβεία κατέκτησαν οι εταιρείες: Β ΜΠΟΥΡΝΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ – B&S ACCOUNTING CONSULTING, Quantum BITS, Stirixis SΑ, tgs Hellas, Taxblock – Οικονομικοί Σύμβουλοι Κατοίκων Εξωτερικού- Διανέλλου και Συνεργάτες, ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, SOFTOMOTIVE ΕΠΕ, Imerys Services Greece, StudySmart.

Επίσης, σημαντική διάκριση πέτυχαν λογιστικά γραφεία ανά περιφέρεια, με τους εξής Νικητές:

Αττική: Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου- More Than Tax

Θεσσαλονίκη: Atlas Consulting IKE

Μακεδονία: DILOS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Α.Ε.

Ιόνιοι Νήσοι: Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος

Δυτική Ελλάδα: Stirixis SA

Βόρειο Αιγαίο: ΒΕΡΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δωδεκάνησα: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. Ο.Ε.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη των ακόλουθων χορηγών και φορέων. Χρυσός Χορηγός των βραβείων είναι η EpsilonNet. Τα βραβεία υποστήριξαν η εταιρεία AthensFinancialServices και το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών. Χορηγοί επικοινωνίας, το eforologia.gr και η Ναυτεμπορική. Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας, η naftemporiki.gr.

Τα βραβεία είναι μια διοργάνωση από την Boussias Communications.

Αναλυτικά, ο πίνακας των νικητών παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα www.accountingawards.gr

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ