Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την απώλεια του πρώην Γερουσιαστή ΗΠΑ Πωλ Σαρμπάνη (07.12.2020)

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην Γερουσιαστή και επιφανέστατου στελέχους της Ελληνικής Ομογένειας για πολλές δεκαετίες, Πωλ Σαρμπάνη (Paul Sarbanes).

Ο Πωλ Σαρμπάνης στην μακρά του θητεία στο Αμερικανικό Κογκρέσο, πρώτα ως Βουλευτής και στη συνέχεια ως Γερουσιαστής, υπηρέτησε με σθένος και αυταπάρνηση την πατρίδα του. Παράλληλα πρωτοστάτησε σε σημαντικές πρωτοβουλίες για την προώθηση των αξιών και των θέσεων του ανά τον κόσμο ελληνισμού. Συγκρατείται ιδιαίτερα ο αγώνας που έδωσε για την επιβολή εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Τουρκία μετά την εισβολή στην Κύπρο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ