Ο Μανώλης Κολυμπάδης δίδαξε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

O κ. Μανώλης Κολυμπάδης με την ιδιότητα του ως Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δίδαξε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Οργάνωση, Δομή και Διοίκηση του Ελληνικού Αθλητισμού».
Ο κ. Κολυμπάδης παρουσίασε τη νέα δομή της ΕΟΕ έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά και την τελευταία τροποποίηση του Καταστατικού της καθώς και το νέο Κανονιστικό Πλαίσιο Λειτουργίας της με τους κανονισμούς που ψήφισε η Ολομέλεια της κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του νέου καταστατικού. Στο διάστημα που διήρκησε 2 ώρες, συμμετείχαν 99 μεταπτυχιακοί φοιτητές.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων στις οποίες και απάντησε και η συμμετοχή του ήταν αποτέλεσμα του μνημονίου συνεργασίας ΕΟΕ-ΕΑΠ που συμφωνήθηκε πριν από λίγο καιρό.
Η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον, με μέλη και στελέχη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να παρουσιάζουν τα αντικείμενα της αρμοδιότητας τους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ