ΕΟΤ: Παρουσίαση στη Σουηδία των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Ελλάδας – Υψηλό παραμένει το ενδιαφέρον των Σουηδών για τη χώρα μας

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα, οι ιαματικές πηγές και η γαστρονομία της παρουσιάστηκαν αναλυτικά από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην αγορά της Σουηδίας, σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Νοεμβρίου στο Malmö και το Göteborg, αντίστοιχα.Στιγμιότυπο από την παρουσίαση στο Malmö. 

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων δημοσίων σχέσεων της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού και σε αυτές ο προϊστάμενός της, Παύλος Μούρμας, εξέθεσε επιπλέον τις δυνατότητες της χώρας ως ιδανικού προορισμού καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, αλλά και τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. Από την παρουσίαση στο Göteborg, που πραγματοποιήθηκε στον πύργο-φρούριο Skansen Kronan του 17ου αι. 

Στις παρουσιάσεις παραβρέθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου από τις δύο πόλεις, εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ, καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού Ελληνικού Συνδέσμου Malmö. Ακόμα, παρούσα ήταν η Δανή δημοσιογράφος και blogger, Lissen Jacobsen, που ταξίδευσε από την Κοπεγχάγη για την εκδήλωση στο Malmö. Όλοι οι συμμετέχοντες επισήμαναν πως το ενδιαφέρον των Σουηδών για ταξίδια την Ελλάδα παραμένει υψηλό, με τους επισκέπτες να αναμένουν την κατάλληλη εποχή προκειμένου να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια τις διακοπές τους σε πολλές περιοχές της χώρας μας.Οι παρουσιάσεις-εκδηλώσεις στο Malmö και το Göteborg περιλάμβαναν ακόμα πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική. 

Οι παρουσιάσεις-εκδηλώσεις περιλάμβαναν ακόμα πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική, ενώ και οι δύο μεταδόθηκαν, μέσω live streaming, από τα social media της εξειδικευμένης εταιρείας που τις υλοποίησε.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ