ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ 4 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 παραδόθηκαν στον Δήμο Κρωπίας και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος-Καθαριότητας 4 νέα οχήματα στο πλαίσιο της ανανέωσης του γερασμένου στόλου οχημάτων, ασύμφορου από πλευράς συντήρησης. Ειδικότερα τα νέα οχήματα είναι : δύο μεσαία φορτηγά, ένα φορτηγό με γαντζογερανό για μεταφορά απορριματοκιβωτίων και ένα φορτηγό με αρπάγη.Η χρηματοδότηση είναι από ίδιους πόρους Δήμου Κρωπίας ενώ αναμένονται και νέες παραδόσεις εξοπλισμού.

Τα φορτηγά παρέλαβαν ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρής Γρίβας.

Η αγορά και των 4 αυτών οχημάτων είναι μέρος ενός συνολικού δημοτικού σχεδιασμού της περιόδου 2017-2018, για την ενίσχυση-ανανέωση του στόλου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με 15 οχήματα, υπό τον τότε αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Γεώργιο Γκίκα.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης και τα 4 νέα οχήματα, 9.11.2020

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ