Η Hyundai παρουσιάζει το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N!

Η Hyundai παρουσίασε το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων i20N, εμπνευσμένο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) και τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας WRC της εταιρείας. Όπως και τα άλλα μοντέλα Ν της Hyundai, προσφέρει έντονη απόλαυση στον οδηγό, με τις επιδόσεις του κινητήρα και τις δυναμικές τεχνολογικές καινοτομίες του. Το νέο i20N έρχεται στην παρέα των άλλων μοντέλων i30N και i30 Fastback N, για να ικανοποιήσει τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων.

“Η σειρά υψηλών επιδόσεων Ν της Hyundai καθιερώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη έκδοση του i30N, το 2017. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην αγορά ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τις επιτυχίες του i20 Coupe WRC, το οποίο μας οδήγησε στη μεγάλη επιτυχία με κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών του WRC 2019”, δήλωσε ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων στο Τμήμα Ανάπτυξης της Hyundai Motor Company.

“Με το ολότελα νέο i20N, επεκτείνουμε τη σειρά μοντέλων Ν για να ελκύσουμε περισσότερους αγοραστές οι οποίοι επιζητούν την εμπειρία μιας αγωνιστικής πίστας στην καθημερινή τους ζωή”.

Όπως και να το δει κανείς, το i20N, ο σχεδιασμός του μπροστά και πίσω, προβάλλει ένα δυναμικό, αγωνιστικό προφίλ χωρίς καθόλου συμβιβασμούς. https://cyprustimes.com/i-hyundai-paroysiazei-to-neo-montelo-ypsilon-epidoseon-i20n/

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ