Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος – Αναδιάρθρωση και πύκνωση δρομολογίων στο επίκεντρο συνάντησης στον ΟΑΣΑ

Την ανάγκη αποκατάστασης της κακής εικόνας των αστικών συγκοινωνιών σε τρεις από τους πλέον πολυπληθείς Δήμους της Δυτικής Αθήνας, επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τη συνάντηση που είχε, από κοινού με τους Δημάρχους Πετρούπολης και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Γκόλια.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα ενώ επί τάπητος τέθηκαν η βελτίωση, η πύκνωση και η αναδιάρθρωση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Επιπλέον, και μέχρι να επανεκκινηθούν οι διαδικασίες για την επέκταση της Γραμμής 2 του ΜΕΤΡΟ, συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας express γραμμής που θα συνδέει τις τρεις πόλεις με τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ «ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ».

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου:

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό που εξυπηρετεί, κυρίως, ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και στόχος κάθε πολιτείας είναι να μεριμνά για τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της. Κομβικής σημασίας σε αυτό είναι ο ανασχεδιασμός και η πύκνωση των δρομολογίων, γεγονός που θα αναβαθμίσει τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, την καθημερινότητα και συνεπώς την ποιότητα ζωής κατοίκων που το έχουν ανάγκη».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ