Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναρτήθηκε πανό στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής τιμά την εθνική επέτειο. Αντλώντας από το παράδειγμα των ηρώων του ‘40, οφείλουμε να οπλιστούμε με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για να κερδίσουμε τις δικές μας μάχες, αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα»

Με αφορμή την αυριανή εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναρτήθηκε πανό στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17) με τη γαλανόλευκη και το ηρωικό «ΌΧΙ».

Σε μήνυμά του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Η φετινή εθνική επέτειος εορτάζεται σε μία κρίσιμη υγειονομική περίοδο για τη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες, δε μειώνεται στο ελάχιστο.

Η Περιφέρεια Αττικής τιμά την εθνική επέτειο. Αντλώντας από το παράδειγμα των ηρώων του ‘40, οφείλουμε να οπλιστούμε με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για να κερδίσουμε τις δικές μας μάχες, αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ