Με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος”

Με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΡΤ για τις υποδομές που διαθέτει ο Δήμος και τις πολιτιστικές δράσεις που φιλοξενούνται σε αυτές, ενώ συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης έχει μεγάλη πολιτιστική παράδοση και αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό. Επίσης διαθέτει σπουδαίες υποδομές που έχουν φιλοξενήσει εξαιρετικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια, οι οποίες παρέχονται δωρεάν στους πολίτες, γιατί για μας ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό. Αυτά παρουσίασα στον κύριο Ζούλα και είχα τη χαρά να συζητήσω μαζί του τις δυνατότητες συνεργασίας με τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, είτε σε επίπεδο χορηγού επικοινωνίας, είτε φιλοξενώντας τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ. Συνεχίζουμε με εξωστρέφεια και στον τομέα του πολιτισμού αξιοποιώντας κάθε πιθανή συνεργασία».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ