Στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης –Τιμήθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την προσφορά του στην εκκλησία και το φιλανθρωπικό του έργο

Γ. Πατούλης: «Χρέος μας να στηρίξουμε τόσο τον Ιερό Ναό, όσο και τις σημαντικές δράσεις σας για τους κατοίκους της περιοχής. Θα συνεχίσω να προσφέρω με τον ίδιο ζήλο στην Ορθοδοξία και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού προκειμένου να παρακολουθήσει την ιερή δοξολογία. Ο Περιφερειάρχης τιμήθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Μάξιμο Κάππα για την προσφορά του στην εκκλησία και τη συμβολή του στο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Ο Πατέρας Μάξιμος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή του Περιφερειάρχη για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού καθώς και στην προσφορά του σε δομές που υποστηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Γ. Πατούλης εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Πατέρα Μάξιμο επισημαίνοντας ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια τους συνεχάρη για το σημαντικό και πνευματικό έργο τους και επισήμανε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο στην Ορθοδοξία και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ