Κυκλοφόρησε το Περιοδικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του Περιοδικού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που στόχο έχει να αποτελέσει έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας των πολιτών και του Δήμου και κυρίως όσων δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας από τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με θέματα που αφορούν την υγεία, την καθημερινότητα, το περιβάλλον, υπηρεσίες του Δήμου μας, τον πολιτισμό, την ιστορία, τον αθλητισμό, πρόσωπα και εικόνες της όμορφης πόλης μας.

Ανοιχτό σε προτάσεις και συμβουλές, γιατί πιστεύουμε στην αξία της συμμετοχής των πολιτών μας και θέλουμε την άποψή τους.

Τέλος, στο Περιοδικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού δίνουμε βήμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας, φιλοξενώντας τους Επικεφαλής, με θέματα κυρίως δικής τους επιλογής.

Την έντυπη μορφή του Περιοδικού μπορείτε να τη βρείτε σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας (Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55,  Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου, Αναστάσεως 92, ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού, Δημοτικά Πολυϊατρεία, ΔΟΠΑΠ, ΔΟΚΜΕΠΑ κλπ).

Εκτός από την έντυπη μορφή, το Περιοδικό, υπάρχει και σε ηλεκτρονική στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στον παρακάτω σύνδεσμο https://dpapxol.gov.gr/index.php?option=com_sppagebuilder&view=page&id=3183

Για προτάσεις/συμβουλές, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση toperiodiko20@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 213.2002917.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ