Η παρουσιάστρια του Champions League που ανεβάζει την τηλεθέαση στα ύψη

Η καρδιά των ποδοσφαιρόφιλων στην Αλβανία χτυπά δυνατά κάθε φορά που προβάλλονται οι αγώνες του Champions League.

Ο λόγος όμως, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ακούει στο όνομα: Eva Murati. Πρόκειται για την σέξι παρουσιάστρια της σχετικής εκπομπής, η οποία με την ομορφιά της και το εντυπωσιακό της κορμί, μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα.

Στο προφίλ της μάλιστα στο Instagram, υπάρχουν άφθονες αισθησιακές της φωτογραφίες, ειδικά με μαγιό από το πρόσφατο καλοκαίρι, όπου η Eva απλά ποζάρει και…ξεσηκώνει!

https://shootandgoal.cyprustimes.com/i-parousiastria-tou-champions-league-pou-anevazei-tin-tiletheasi-sta-ypsi/

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ