Δωρεάν τεστ Covid-19 από τον ΕΟΔΥ στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Νίκαιας

Συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν rapid-test για τον κορωνοϊό στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Nίκαιας από σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, χωρίς κανένα κόστος.

Τα τεστ γίνονται με ανώδυνο και άμεσο τρόπο και συμβάλουν στον αποτελεσματικό έλεγχο της πανδημίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ένα από τα συνεργεία στην πλατεία Αγ.Νικολάου, υπεβλήθη σε rapid-test για τον κορονοϊό και βγήκε αρνητικό.

Πιο συγκεκριμένα τρία ειδικά κλιμάκια πραγματοποιούν μαζικά και γρήγορα τεστ στους δημότες με στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης. Οι κινητές μονάδες θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην πλατεία Αγ. Νικολάου έως το μεσημέρι. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης κοινού, τα συνεργεία θα είναι και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην πλατεία για να συνεχίσουν τους ελέγχους.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ