Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Δήμος Μαραθώνος για την εξόντωση αδέσποτων σκύλων με φόλες

Την παρέμβαση εισαγγελέα αιτείται με σχετικό έγγραφο προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαραθώνος, για το φαινόμενο εξόντωσης αδέσποτων σκύλων με φόλες. Ένα φαινόμενο, το οποίο παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό, στις Κοινότητες Βαρνάβα και Γραμματικού, παρότι η εν λόγω αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου έχει προσπαθήσει με διάφορες δράσεις ν’ αποτρέψει ή έστω να περιορίσει τον αφανισμό αδέσποτων σκύλων, ενημερώνοντας κι ευαισθητοποιώντας τους κατοίκους, αλλά και στειρώνοντας μαζικά τα αδέσποτα ζώα.

Το συγκεκριμένο έγγραφο προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών, το οποίο υπογράφουν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κα Ελευθερία Χατζηγαβριήλ, αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Δήμος Μαραθώνος, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, επιλέγεται πολύ συχνά ως χώρος εγκατάλειψης δεσποζόμενων ζώων, ενώ ο αριθμός των τσοπανόσκυλων αυξάνεται δραματικά κάθε χρόνο. Για όλα αυτά, δεν ευθύνονται τα ζώα. Οι φόλες το τελευταίο διάστημα έχουν σκοτώσει πολλά ήρεμα και μη επιθετικά σκυλιά. Και οι δράστες θα συνεχίσουν τα εγκλήματά τους. Θεωρώντας ότι η παρέμβαση εισαγγελέα θα είναι καταλυτική για το μπλοκάρισμα τέτοιων συμπεριφορών, παρακαλούμε για τη βοήθειά σας».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ