Νέο Βίντεο του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας από τον Sars-CoV-2

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει έκκληση μέσω και νέου βίντεο προς τους πολίτες της Αττικής να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο στέλνουν το μήνυμα της πρόληψης, μαζί με τον Περιφερειάρχη και Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, η  Κέλλυ Λουφάκη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, ο Κώστας Φιλιππίδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου Ανδρών Άλμα Επί Κοντώ και ο  Ανδρέας Γερουλάνος μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Χάντμπολ.
Για το βίντεο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ