Η κληρονόμος της Lamborghini «σπάει» τα κοντέρ στο Instagram

Η περίπτωση της εγγονής του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini δεν θα μπορούσε να ήταν συνηθισμένη. Η Elettra Lamborghini μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, είχε ο, τι επιθυμούσε και το κυριότερο ένα μέλλον στρωμένο, αν επέλεγε να ασχοληθεί με την οικογενειακή αυτοκρατορία. Αλλά η μελαχρινή χυμώδης Elettra βγήκε περισσότερο άτακτη απ’ ό,τι φανταζόμαστε θα περίμενε η οικογένειά της.

Κολλημένη με τη δημοσιότητα, στα 26 της χρόνια κι έχει προλάβει να πάρει μέρος σε κάμποσα ριάλιτι, ενώ τελευταία στα γούστα της προστέθηκε και το τραγούδι. Λεφτά για να στηρίξει την καριέρα της διαθέτει, δεν γνωρίζουμε, όμως, αν διαθέτει και φωνή.

https://shootandgoal.cyprustimes.com/i-klironomos-tis-lamborghini-spaei-ta-konter-sto-instagram-pics-vids/#new_tab
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ