Ανακοίνωση Δήμου Σαρωνικού για επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Σαρωνικού Νίκος Πουλόπουλος ενημερώνουν ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στην αποστολή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας, το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καλυβίων «Αντώνης Τρίτσης» θα είναι εκτός λειτουργίας έως και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί ο ενδεδειγμένος καθαρισμός όλων των επιφανειών και των αντικειμένων και θα ακολουθήσει ειδική απολύμανση. 

Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από την ΓΓΑ και την πολιτεία για τις περιπτώσεις διαχείρισης επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19. Απευθύνουμε σύσταση για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση αλλά συγχρόνως και για αυξημένη επαγρύπνηση. 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ