Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές. Εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις ληστειών, -10- περιπτώσεις διαρρήξεων, καθώς και -3- κλοπές από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 25-9-2020 στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και του Ιλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί εκ των οποίων οι δύο (2) ανήλικοι, για σύσταση συμμορίας, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω συλληφθέντες τουλάχιστον από το μήνα Απρίλιο του έτους 2019, είχαν ενωθεί με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε οικίες και καταστήματα αλλά και κλοπών από καταστήματα και αυτοκίνητα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω σε -2- περιπτώσεις ληστειών, -10- περιπτώσεις διαρρήξεων και -3- κλοπές από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε βάρος των ανωτέρω έχουν σχηματισθεί στο παρελθόν πλήθος ποινικών δικογραφιών για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ η έρευνα για συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ