Δήμος Ηγουμενίτσας – Ευχαριστήριο για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Στόχος της Εβδομάδας Κινητικότητας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή χιλιάδων ευρωπαϊκών πόλεων, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, γύρω από θέματα βιώσιμης κινητικότητας, σωματικής άσκησης και προώθησης εναλλακτικών και συνεργατικών τρόπων μετακίνησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας και το Τμήμα Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για την άρτια συνεργασία τους κατά τη διεξαγωγή των δράσεων.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Άγγελο Παντελή και τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής STEM Education για τις ρομποτικές κατασκευές με θέμα αθλήματα και έξυπνους τρόπους μετακίνησης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ», που πάντα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης μας στην προσπάθεια καθιέρωσης του ποδηλάτου, ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που, παρά την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, συμμετείχαν στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Ηγουμενίτσας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο του 2021 με την ευχή για σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα με ακόμη περισσότερες δράσεις.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ