Συνάντηση Υπουργού Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τoν Πρέσβη του Βιετνάμ Le Hong Truong

9 Ιουλίου, 2024

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, υποδέχθηκε σήμερα τoν Πρέσβη του Βιετνάμ κ. Le Hong Truong.

Βασικό αντικείμενο συνάντησης των δύο συνομιλητών ήταν οι συζητήσεις που διεξάγονται μεταξύ Ελλάδας και Βιετνάμ για την υπογραφή διμερούς μνημονίου συνεργασίας για την κινητικότητα και την εποχική εργασία.

Ο Υπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον και την ετοιμότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης να υπογράψει την εν λόγω συμφωνία, με τον Πρέσβη του Βιετνάμ να εκφράζει την ελπίδα όπως οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ