Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για την ανάπτυξη των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης

Η παραλαβή του υπό κατασκευή δικτύου ύδρευσης της Βαρυμπόμπης συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Χαράλαμπο Σαχίνη και τον Γενικό Διευθυντή Ύδρευσης Γιώργο Καραγιάννη, το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Παράλληλα, τέθηκε επί τάπητος το μείζον για τον Δήμο θέμα της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, περίπου δέκα χιλιομέτρων, στο κεντρικό Μενίδι που θα δρομολογήσει και θα υλοποιήσει η ΕΥΔΑΠ εντός του 2025 αλλά και η εγκατάσταση του δικτύου υδροδότησης στη περιοχή Φλόγα.

Όπως ειπώθηκε, η πλήρης μελέτη του Δήμου και της ΕΥΔΑΠ για την τοποθέτηση δικτύου λυμάτων σε όλες τις εντός σχεδίου περιοχές της πόλης που έχει κυρωθεί η πράξη εφαρμογής ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο και το επόμενο βήμα είναι η αναζήτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου, ενώ έχει δρομολογηθεί η εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης σε όλο τον Δήμο Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, δήλωσε:”Η συνεργασία μας με την ΕΥΔΑΠ αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών της πόλης μας. Με τα έργα αυτά, στοχεύουμε στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής για τους δημότες μας. Προχωράμε δυναμικά και μεθοδικά για να υλοποιήσουμε το όραμά μας για έναν σύγχρονο και βιώσιμο Δήμο Αχαρνών.”

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Ιωάννης Δημητρακόπουλος και ο συνεργάτης του Δήμου σε θέματα ύδρευσης και πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΥΔΑΠ Διονύσης Ξένος.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ