Επίσκεψη της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη στην Ζ’ Παιδική Κατασκήνωση Κερατέας

Tην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στην Ζ’ Παιδική Κατασκήνωση Κερατέας την Παρασκευή 21 Ιουνίου, παρουσία του πρώην Δημάρχου και Αντιπροέδρου της ΔΑΝΕΤΑΛ Κωνσταντίνου Λεβαντή, του εντεταλμένου συμβούλου και Προέδρου της Κατασκήνωσης Γιώργου Αδάμη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Νίκου Στάμου.

Η κατασκήνωση της Κερατέας, η οποία φέτος θα φιλοξενήσει 1.440 παιδιά σε έξι περιόδους, προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, με νεόδμητα ξύλινα σπιτάκια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, εξοπλισμένο ιατρείο και καθαρούς χώρους. Διαθέτει επίσης τρία γήπεδα μπάσκετ, ένα γήπεδο τένις και ένα μίνι θεατράκι για προβολές ταινιών που είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους. Μια παιδική χαρά είναι υπό κατασκευή, ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 και των δύο γηπέδων μπάσκετ.

Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και τα στελέχη του Υπουργείου για την άμεση απόκριση και την καίρια συμβολή στην χρηματοδότηση του κατασκηνωτικού προγράμματος.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του εθίμου του «Κλήδονα»

Πιστοί στα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας απολαύσαμε την αναπαράσταση του παραδοσιακού εθίμου του «Κλήδονα» και τις φωτιές του Αϊ- Γιαννιού, που διοργάνωσε απόψε, Σάββατο 22 Ιουνίου, ο Σύλλογος Μικρασιατών – Κωνσταντινοπουλιτών Λαυρεωτικής στον χώρο της δεξαμενής του Αγίου Ανδρέα.

Ακολούθησε γλέντι με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Το πυροσβεστικό του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου με το πλήρωμά του όπως κάθε χρόνο συμμετείχε για λόγους ασφαλείας στην εκδήλωση του «Κλήδονα»

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ