«Υγειονομική Μέριμνα για Όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στους Λειψούς και στους Αρκούς

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2024

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 ολοκληρώθηκε η πρώτη προγραμματισμένη αποστολή για το έτος 2024, του πολυμελούς διακλαδικού κινητού υγειονομικού κλιμακίου της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ σε νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Ξεκίνησε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της δράσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο «Υγειονομική Μέριμνα για Όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Η αποστολή η οποία αποτελείτο από κλιμάκιο Στρατιωτικών Ιατρών ειδικοτήτων Νευρολόγου, Παθολόγου και Ουρολόγου, καθώς και Στρατιωτικών Νοσηλευτών, μεταφέρθηκε στα νησιά με Μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού και παρείχε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε συνολικά 39 κατοίκους των νήσων Λειψοί και Αρκοί.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ