Πολυεθνική Άσκηση «ADRION 24»

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Από την Κυριακή 16 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, διεξήχθη η πολυεθνική ετήσια Άσκηση «ADRION 2024», στην θαλάσσια περιοχή του Ιονίου Πελάγους.

H ανωτέρω άσκηση διοργανώθηκε φέτος από το Πολεμικό Ναυτικό με σκοπό την προαγωγή του επιπέδου διαλειτουργικότητας και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στην εν λόγω άσκηση συμμετείχε το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ, καθώς και προσωπικό και μέσα του ΠΝ, ενώ συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ