“Κατά τη συνάντησή μας, συζητήσαμε για τις φιλικές σχέσεις των χωρών μας και την προοπτική ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μας στον τομέα της Άμυνας. Ανταλλάξαμε απόψεις για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα στην Άμυνα και την Ασφάλεια, με γνώμονα τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου. Υπογραμμίσαμε τη σημασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, θέμα στο οποίο Ελλάδα και Φιλιππίνες αποδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα.” – Συνάντηση ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια με τον Υπουργό Εξωτερικών των Φιλιππίνων Ενρίκε Α. Μανάλο

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε συνάντηση σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Φιλιππίνων Ενρίκε Α. Μανάλο (Enrique A. Manalo), ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υπουργών συζητήθηκαν οι φιλικές σχέσεις των δύο χωρών και η προοπτική ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της Άμυνας.

Επίσης, αντηλλάγησαν απόψεις για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα Άμυνας και Ασφάλειας, με γνώμονα τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και υπογραμμίστηκε η σημασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, θέμα στο οποίο η Ελλάδα και οι Φιλιππίνες αποδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Previous article
Next article
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ