Στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων “ΠΕΡΣΕΑΣ”

11 Ιουνίου 2024

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων «ΠΕΡΣΕΑΣ», που αποτελεί δωρεά του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

📸Τheodore Manolopoulos / Official Photographer of the Presidency of Hellenic Republic

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η κυρία Σακελλαροπούλου έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του πλοίου:

«Με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησα σήμερα την τελετή ύψωσης της σημαίας και ονοματοδοσίας του πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων “ΠΕΡΣΕΑΣ”. Μια ακόμη σημαντική συνεισφορά του Υποναυάρχου ε.τ. Παναγιώτη Λασκαρίδη στο Πολεμικό μας Ναυτικό, με την οποία συμβάλλει στην ασφάλεια της πατρίδας μας. Εύχομαι το πλοίο να είναι πάντα καλοτάξιδο και στον Κυβερνήτη και το πλήρωμα να πλέουν σε ήρεμες θάλασσες, με τον Άγιο Νικόλαο στη πλώρη του».

📸Τheodore Manolopoulos / Official Photographer of the Presidency of Hellenic Republic

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ