Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024»

Πειραιάς, 4/6/2024

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2024», δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο Δήμος και σχετίζονται με τη Γαλάζια Ανάπτυξη, τη Βιωσιμότητα, την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, τα «Ποσειδώνια» αποτελούν τη μεγαλύτερη συνάντηση της ναυτιλιακής οικογένειας, επισημαίνοντας: «Ο Δήμος Πειραιά, η φυσική έδρα της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία πρωταγωνιστεί στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το σημαντικό γεγονός. Η έκθεση των Ποσειδωνίων για εμάς είναι πολύ σημαντική, καθώς η καρδιά της ναυτιλίας χτυπάει στον Πειραιά, που είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές και σε  όλους τους συμμετέχοντες».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ