Περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στα Γιαννιτσά – Στ. Κασσελάκης: Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής και ελπίδας για μία καλύτερη ζωή, σε όλη τη χώρα

19.05.2024

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Γιαννιτσών τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη.

Η μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων μετέτρεψε την επίσκεψη σε μια περιοδεία με έντονο παλμό.

Συνοδευόμενος από τη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και υποψήφιους ευρωβουλευτές, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, έκανε χειραψίες, συνομίλησε με καταστηματάρχες για το κλίμα στην αγορά και με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

«Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα», ανέφερε στις συνομιλίες του με πολίτες ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής και ελπίδας για μία καλύτερη ζωή, σε όλη τη χώρα».

Επανέλαβε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως αριθμούς.

«Μαζί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε το κοινό μας μέλλον πιο φωτεινό, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο. Προχωράμε!», ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει της μεγάλης μάχης των ευρωεκλογών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ