Με τον Δήμαρχο Λεβαδέων Δ. Καραμάνη συναντήθηκε ο Αν. Υπουργός Εθν. Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάσης

Λιβαδειά, 14/05/2024

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα σχετικά με τη συνέχιση και το μέλλον των χρηματοδοτικών εργαλείων της Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Ταμείο Ανάκαμψης, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) καθώς και οι προϋποθέσεις ενίσχυσης των Ο.Τ.Α. μέσα στα πλαίσια του οικονομικού τοπίου που διαμορφώνεται.

Έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα χρηματοδότησης του Πάρκου Άθλησης του Δήμου Λεβαδέων καθώς και στο μέλλον του κτηριακού συγκροτήματος του «Νερόμυλου».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής στα πλαίσια των δημοσιονομικών δεδομένων και να βοηθήσει με κάθε πρόσφορο μέσο το Δήμο.

Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Λευτέρης Κτιστάκης, Αντιδήμαρχοι, ο πολιτευτής Κώστας Αγγελόπουλος, συνεργάτες του κ. Παπαθανάση, μέλη της ΔΕΕΠ Βοιωτίας και της Τ.Ο. Λιβαδειάς.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ