Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με ζητήματα που αφορούν το προσωπικό, καθώς και στρατολογικές διατάξεις, στο νομοθέτημα που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024

Τα ζητήματα που αφορούν τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις του προσωπικού, καθώς και οι στρατολογικές διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νομοθέτημα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θα ενταχθούν σε επόμενο νομοθέτημα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε διατάξεις για τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι παρατηρήσεις κατά την τρέχουσα δημόσια διαβούλευση θα ληφθούν υπόψη.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ