Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου, με την Υφυπουργό Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου – Συνεργασία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Ίλιον

Ίλιον, 03.04.2024

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου με αντικείμενο πρωτοβουλίες που απαιτούνται για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των μεταφορών συνολικά στον Δήμο Ιλίου, στην ανάπτυξη πράσινων και βιώσιμων μέσων μεταφοράς, καθώς και στην ανάγκη για επενδύσεις σε έργα υποδομής που θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Η Δήμαρχος Ιλίου και η Υφυπουργός Μεταφορών αντάλλαξαν ιδέες σε ευρύτερο πλαίσιο για το πως μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία, αφενός για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, και αφετέρου, για την συνολική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ