Συνεννόηση και συνεργασία με την τοπική κοινωνία, στο πλευρό της Κρήτης

2 Απριλίου, 2024

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην Κρήτη, συμμετείχε σήμερα σε διαδοχικές συσκέψεις που οργανώθηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Αρχικά, ο Υπουργός, παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου, Γεώργιου Αλεξανδράκη, συναντήθηκε με τους επικεφαλής των αρχών ασφαλείας του νησιού. Παρόντες ήταν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Νίκος Σπυριδάκης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Διοικητής της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης και η Διοικήτρια της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ, Πλοίαρχος Δήμητρα Χασιώτη.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κρήτης. Ο κ. Καιρίδης, αφού δήλωσε πως «ήρθα, όχι για να κάνω ανακοινώσεις, αλλά για να ακούσω και να συζητήσω», διεμήνυσε πως «με αμοιβαία συννενόηση και κατανόηση, θα πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας, της ευταξίας και της δυναμικότητας της Κρήτης, μέσω της αποτελεσματικής και έγκαιρης διαχείρισης της όποιας μεταναστευτικής πίεσης, χωρίς αρρυθμίες.»

Στη συνέχεια, ο κ. Καιρίδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο Β’.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ