Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θ. Ασκητή

Μαρούσι, 1 Απριλίου 2024

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θάνος Ασκητής, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που αφορούν την κοινωνική μέριμνα και τη δημόσια υγεία στην τοπική κοινωνία.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ασκητής ενημερώθηκε για τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας και προστασίας, πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών κάθε ηλικίας.
Στο πλαίσιο αυτό, αντηλλάγησαν απόψεις για την ανάληψη πρωτοβουλιών οι οποίες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο Δήμο Αμαρουσίου με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Κατερίνα Ιωάννου, η Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Μαρία Γώγου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Στέφανος Τσιπουράκης, καθώς και συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη.

Ακολούθως, ο κ. Ασκητής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, όπου ενημερώθηκε από την Επιστημονική του Υπεύθυνο Μαρία Γώγου για τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Κέντρου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ