Σε πλήρη εξέλιξη οι Δράσεις για την Άσκηση “Μίνωας 2024”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πακέτο δράσεων για την προετοιμασία της Επιχειρησιακής Άσκησης Πεδίου Πλήρους Ανάπτυξης Σεισμού και Συνοδών Γεωδυναμικών Φαινομένων στην Περιφέρεια Κρήτης με την κωδική ονομασία “Μίνωας 2024”.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Άσκησης “Μίνωας”, χιλιάδες εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, στελέχη υγείας και στελέχη φορέων έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα που αφορούν στην αντισεισμική προστασία και άλλα καταστροφικά φαινόμενα.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να επιτευχθεί στο σύνολό του ο στόχος των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί στο πλαίσιο της Άσκησης” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομάδας Σχεδιασμού της Άσκησης και Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ