Στο σπίτι του Γιώργου Σεφέρη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με ποιητές

21 Μαρτίου 2024

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, συναντήθηκε στο σπίτι του Γιώργου Σεφέρη, στην οδό Άγρας, με ποιητές. Τους υποδέχθηκε η Δάφνη Κρίνου, κόρη της Άννας Λόντου και εγγονή της Μαρώς Σεφέρη. Ακολούθησε συζήτηση για το εύρος και την εμβέλεια της σύγχρονης ελληνικής ποίησης, τη σχέση της με την μακρά παράδοση και το σημαντικό διεθνές αποτύπωμά της.

Φωτογραφίες : Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ