Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα εγκαίνια της έκθεσης «Μιχάλης Οικονόμου. Η αλχημεία της ζωγραφικής»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης «Μιχάλης Οικονόμου. Η αλχημεία της ζωγραφικής», στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

📸Τheodore Manolopoulos / Official Photographer of the Presidency of Hellenic Republic

Previous article
The New York Times: ΕΕ. βοήθεια για την Ουκρανία και τις κυρώσεις των ΗΠΑ σε Ισραηλινούς εποίκους – Μια προεπισκόπηση Grammys – The E.U. κατέληξε σε συμφωνία βοήθειας στην Ουκρανία – Ο Μπάιντεν επέβαλε κυρώσεις σε Ισραηλινούς εποίκους – Τα συνδικάτα προέτρεψαν τους Γάλλους αγρότες να τερματίσουν τα οδοφράγματα – Η εκστρατεία του Προέδρου Μπάιντεν ξεπερνά τη συγκέντρωση κεφαλαίων του Ντόναλντ Τραμπ, με περίπου 46 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στα τέλη του 2023. Η εκστρατεία του Τραμπ είχε 33 εκατομμύρια δολάρια – Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ξεκίνησαν μια μονοήμερη απεργία σε 11 από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Γερμανίας, καταργώντας τα ταξιδιωτικά σχέδια για αναμενόμενους 200.000 ανθρώπους – οι αιγυπτιακές αρχές δημοσίευσαν ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα που περιέγραφε σχέδια για την επανεμφάνιση της Πυραμίδας του Μενκάουρε, της μικρότερης Οι τρεις κύριες πυραμίδες της Γκίζας, με τους ογκόλιθους από γρανίτη που κάποτε κάλυπταν μέρος του εξωτερικού της. Η αρχική αντίδραση ήταν γρήγορη — και σκληρή – Τα 66α ετήσια βραβεία Grammy την Κυριακή είναι έτοιμη να είναι μια γιορτή μιας κυρίαρχης χρονιάς για τις γυναίκες στην ποπ μουσική, με γυναίκες σταρ όπως οι SZA, Taylor Swift, Olivia Rodrigo και Billie Eilish να αναμετρώνται στο κύριες κατηγορίες
Next article
Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ