Παρουσία ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη ως εκπροσώπου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης της 200ης Επετείου του Ολοκαυτώματος του Σπηλαίου Μελιδονίου

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της 200ης επετείου του ολοκαυτώματος του Σπηλαίου Μελιδονίου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε αρχιερατική λειτουργία στο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, ενώ οι εορτασμοί έκλεισαν με μουσικά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς από χορευτικούς συλλόγους της πόλης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Υφυπουργός ανέφερε:

«Τιμούμε τους νεκρούς μας οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου η πατρίδα μας να είναι ελεύθερη. Τα μηνύματα από τη θυσία των ένδοξων προγόνων μας είναι διαχρονικά. Σήμερα, οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινό αγώνα προκειμένου να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα της και τα δίκαια της χώρας μας.»

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ