Συνάντηση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη και μέλη του Δ.Σ.

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2024

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργο Πατούλη και μέλη του Δ.Σ, στο Υπουργείο Υγείας.

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών τον κύριο Πατούλη, αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου για μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση που κράτησε και αρκετή ώρα. Δεν ήταν σύντομη.

Πιστεύω ότι τέθηκαν αρκετά ζητήματα και τους απέδειξα ότι τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και γενικά τους Ιατρικούς Συλλόγους τους θεωρώ συνεργάτες μου και συμβούλους μου στην προσπάθεια να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας.

Οι συναντήσεις μας θα είναι τακτικές. Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε θα παρακολουθούνται ως προς την εφαρμογή τους και ως προς την αποτελεσματικότητά τους, ώστε αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να τα βλέπουμε να γίνονται στην πράξη. Στο τέλος όλοι εδώ είμαστε για τον Έλληνα ασθενή».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και να διαπιστώσει ότι υπάρχουν «ευήκοα ώτα».

Βεβαίως αναφερθήκαμε στα προβλήματα, που κάποια έχουν μια διαχρονικότητα, τα οποία με ευαισθησία κατεγράφησαν. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή τη συνάντηση και είμαστε εδώ ως συνεργάτες για να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό για τη δημόσια υγεία και τους γιατρούς της Αθήνας. Καλή επιτυχία».

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ