Χάρης Δούκας: «Θέλουμε οι Αθηναίοι να αισθανθούν ξανά ασφαλείς. Ο δημοτικός αστυνομικός πρέπει να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη»

Τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης, προϊσταμένους τμημάτων και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Ο νέος Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές, ενώ παρουσίασε το όραμα της νέας δημοτικής αρχής για μία Αθήνα ασφαλή και προσβάσιμη για όλους τους πολίτες.

Στην παρέμβασή του επισήμανε: «Θέλουμε να σπάσουμε το αίσθημα της εγκατάλειψης, να νιώσουν οι πολίτες ξανά ασφαλείς. Αυτός είναι ένας θεμελιώδης πυλώνας για την ευημερία και την ποιότητα ζωής των Αθηναίων. Σε αυτή την προσπάθεια τα στελέχη μας στη Δημοτική Αστυνομία πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή. Ο δημοτικός αστυνομικός θα είναι ο άνθρωπος του Δήμου, σε κάθε γειτονιά, πάντα δίπλα στον πολίτη».

Ο Χάρης Δούκας προανήγγειλε  αυστηρούς ελέγχους για το παράνομο παρκάρισμα, τήρηση των προβλεπόμενων ωραρίων για τις φορτοεκφορτώσεις και λήψη μέτρων για τον περιορισμό της ηχορύπανσης. Δεσμεύθηκε, επίσης, για την πλήρη εφαρμογή των νόμων και κανονισμών που ισχύουν για τα τραπεζοκαθίσματα και για τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου αδειών προσβάσιμη στον κάθε πολίτη.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο νέος Αντιδήμαρχος  Δημοτικής αστυνομίας και Δημόσιων κοινόχρηστων χώρων κ. Θωμάς Γεωργιάδης και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, κ. Βασίλης Μπόκος.

Όσον αφορά την καταγγελία που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής γυναίκας από δημοτικούς αστυνομικούς, ο κ. Δούκας ζητάει να διενεργηθεί ΕΔΕ και να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ