Τρεις αποφάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών της Πολεμικής Αεροπορίας υπέγραψε ο ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης υπέγραψε τρεις αποφάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση της ενεργειακής αναβάθμισης του Κεντρικού Κτιρίου του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, με αποδοχή προσφοράς ύψους 2.000.000 ευρώ, εκκινεί τη διαδικασία δημοπράτησης έργουενεργειακής αναβάθμισης για το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με εκτιμώμενο κόστος 7.800.000 ευρώ και κατακυρώνει τον διαγωνισμό για έργο εκτέλεσης των απαιτούμενων εργασιών εγκατάστασης νέου συστήματος κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού, στους χώρους των Χειρουργείων του 5ου Ορόφου στο 251 ΓΝΑ, περιλαμβανομένης και της Κεντρικής Αποστείρωσης, καθώς και εξασφάλισης εφεδρικού συστήματος κλιματισμού της νέας ΜΕΘ του Νοσοκομείου, αξίας 2.400.000 ευρώ. 

Πρόκειται για έργα πνοής, που θα οδηγήσουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των εγκαταστάσεων καθώς και στην εξοικονόμηση πόρων, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία των Υπουργείου.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ