Στην τελετή ορκωμοσίας στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής

15 Νοεμβρίου, 2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και απένειμε τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς.

📸Τheodore Manolopoulos / Official Photographer of the Presidency of Hellenic Republic

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και στην επίδοση ξιφών από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  

Στην τελετή ορκωμοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΑΝ στον Βύρωνα Αττικής, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλειος Στίγκας, ο Βουλευτής, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ο Υποναύαρχος ΛΣ Νικόλαος Πολέμης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, άλλοι εκπρόσωποι κομμάτωνεκπρόσωπος της Πρεσβείας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

ΒΙΝΤΕΟ : 

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ