Ο Χάρης Δούκας Εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηνών στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο Κέντρο (ERT NEWS)

Με το δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά επισκεφθήκαμε τρία επίκαιρα, για εμάς, σημεία της Αθήνας. Το Πάρκο Ριζάρη, το 39ο Γυμνάσιο/ Λύκειο στην Κυψέλη και τον Ελαιώνα.

Αναδείξαμε τις πάγιες θέσεις μας, όπως ότι το Μετρό, ένα φιλολαϊκό και φιλοπεριβαλλοντικό έργο οφείλει και μπορεί να σέβεται το πράσινο. Ότι οι ασφαλείς και αξιοπρεπείς χώροι εκπαίδευσης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Και τέλος, ότι βιώσιμα έργα όπως της διπλής ανάπλασης που αφορούν τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση ολόκληρων περιοχών.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ