Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  • 14 Νοεμβρίου, 2023

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος της παρουσίασε τις προτάσεις του για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. Η κυρία Σακελλαροπούλου τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έγινε δεκτός σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ο κ. Δούκας παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το σχέδιό του για την Αθήνα, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Ιανουαρίου. Απευθυνόμενος στην κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μας δίνετε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για μία πράσινη, καθαρή και δημιουργική Αθήνα. Βεβαίως, είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε νέες πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και με συνεργασία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον. Με μικρά αλλά στέρεα βήματα μπορούμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στις ζωές των πολιτών.»

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ