Απονομή Ηθικής Αμοιβής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην Σμηναγό (ΥΝ) Αικατερίνη Σιγάλα

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2023

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, απένειμε την Ηθική Αμοιβή των «Συγχαρητηρίων» στην Σμηναγό (ΥΝ) Αικατερίνη Σιγάλα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Η ως άνω Αξιωματικός κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στις Η.Π.Α., επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης και πνεύμα ανθρωπισμού – αλτρουισμού, παρέχοντας με άμεσες και στοχευμένες ενέργειες τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που υπέστη επιληπτικό επεισόδιο, γεγονός δηλωτικό των υψηλών αξιών που την διέπουν, τυγχάνοντας της καθολικής αναγνώρισης τόσο των εκπαιδευτών όσο και των συνεκπαιδευομένων της.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την Αξιωματικό για την εξαιρετική πράξη της και εξέφρασε την βαθειά του εκτίμηση και τον θαυμασμό του για την άμεση αντίδραση και το πνεύμα αλτρουισμού που επέδειξε, επισημαίνοντας ότι ανάλογες πράξεις προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα την ΠΑ, ενώ την προέβαλε ως παράδειγμα προς μίμηση για όλο το προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Antonis Tsagronis
Antonis Tsagronis
Αντώνης Τσαγκρώνης  Αρχισυντάκτης: Αtticanews.gr  iNews – Newspaper – iRadio - iTV e-mail : editor@atticanews.gr , a.tsagronis@gmail.com AtticaNews Radio:  http://www.atticanews.gr Facebook: @Αντώνης Τσαγκρώνης Facebook: @Atticanews.gr https://www.facebook.com/Atticanewsgr-111129274130/ YouTube: https://www.youtube.com/Antonis%20Tsagronis Twitter: #AtticanewsGr Instagram:Antonis_Tsagronis (διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο Προεδρίας της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υπ. Τουρισμού, Υπ. Υγείας, , Yπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου)

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ